Edition medium logo zd farmio

SPECJALISTA DS. KONTROLI JAKOŚCI

Zakłady Drobiarskie Farmio Sp. z o.oFMCG,Produkcja13-03-2019k.boguszewska@farmio.com
Lokalizacja
Golina pow. jarociński
Branża
FMCG, Produkcja
Termin oferty
31-05-2019

Opis stanowiska

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
-Prowadzenie kontroli przedoperacyjnej hal produkcyjnych.
-Prowadzenie kontroli i badań międzyoperacyjnych zgodnie z planem.
-Ocenę wyrobów na zgodność ze specyfikacjami i wymaganiami klienta.
-Pobieranie prób do badań i oceny.
-Pobieranie prób do badań zewnętrznych zgodnie z harmonogramem.
-Prowadzenie wymaganych zapisów dotyczących jakości i nadzór nad nimi.
-Kalibrację sprzętu pomiarowego.
-Zapewnienie kontroli higieny produkcji, hal produkcyjnych, maszyn i urządzeń oraz wyrywkowej oceny higieny pracowników.
-Zapewnienie kontroli poprawności parametrów prowadzonych procesów produkcji.
-Przeprowadza szkolenia wstępne dla nowo-przyjętych pracowników.
-Ocenę składowania wyrobów gotowych, materiałów pomocniczych.
-Ocenę wytworzonych wyrobów przez usługodawcę.
-Ocenę jakości wytwarzania wyrobów przez usługodawcę.
-Ocenę wyrobów pochodzących z reklamacji.
-Udział w komisji likwidacyjnej wyrobów niezgodnych.
-Wyrywkową kontrolę prowadzonych przez Magazyn Wyrobów Gotowych wysyłek, w szczególności do klientów strategicznych.
-Zgłaszanie wszelkich nieprawidłowości do odpowiednich osób.
-Raportowanie przełożonemu o jakości produkowanych wyrobów.
-Zatrzymywanie sprzedaży wyrobów o niewłaściwej jakości.
-Realizowanie wymagań systemu HACCP i BRC zawartych w obowiązujących dokumentach.
-Wykonywanie innych poleceń przełożonych związanych z pełnioną funkcją.
-Organizowanie pracy własnej w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań, optymalne wykorzystanie czasu.

OFERUJEMY:
-Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat;
-Wynagrodzenie zasadnicze plus premia zadaniowa;
-Przyjazną atmosferę pracy.

Wymagane umiejętności

WYMAGANIA:
-łatwość nawiązywania kontaktów międzyludzkich.
-znajomość podstawowych przepisów prawa żywnościowego,
-znajomość wymagań dokumentacji SZJ i normy BRC,
-znajomość systemu HACCP, GHP i GMP,
-znajomość obsługi komputera i znajomość systemu operacyjnego Windows,
-umiejętność współpracy,

Wymagane wykształcenie

-wykształcenie kierunkowe (chemia, chemia spożywcza, technologia żywności),

Partner Strategiczny

Partner Merytoryczny

Partner Medialny

Partner Technologiczny

Thumb up

Czy wiesz, że...

Dni Kariery® to jedne z największych targów pracy, praktyk i staży organizowane przez studentów dla studentów.

Zarejestruj się

Chcesz dowiedzieć się więcej o Dniach Kariery® oraz organizacji AIESEC?

Poznaj nas